Copywright Studio Antoinette - Fotografie Apeldoorn
logo

Wie ben ik

WIE BEN IK

Enthousiast, vrolijk, positief en gepassioneerd

Welkom op mijn website! Ik ben Antoinette en wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Via deze website wil ik graag mijn passie met je delen. Al jarenlang ben ik hobbyfotograaf en maak ik foto’s op diverse partijen, trouwerijen en gelegenheden. Ook portretfotografie is me steeds meer gaan bezig houden. Recent heb ik daar fantasie fotografie aan toegevoegd. Daarbij mogen kinderen zich verkleden en ga ik na de fotoshoot met Photoshop aan de gang om er een blijvende herinnering van te maken.


Studio aan huis

Inmiddels heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en heb ik mijn huis uitgerust met een professionele fotostudio. In een heerlijk ongedwongen sfeer, en met alle tijd en aandacht, streef ik erna om dat ene speciale moment vast te leggen. Het plezier tijdens de fotosessie staat voorop en dat zie je terug in het eindresultaat.

 

Kom gerust eens kijken

Kom zelf langs in mijn studio en bekijk de mogelijkheden. Ik kan dan nog veel meer vertellen en laten zien! Ik vind het leuk om uitgebreid aandacht te besteden aan je eigen idee├źn en wensen. Dat alles onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met mij op

Antoinette van Cuijlenburg

Hollaenderstraat 4

7322 RK Apeldoorn

M 06-53520305